Inici Actualitat Una exposició a Taradell mostra diferents visions sobre el part

Una exposició a Taradell mostra diferents visions sobre el part

0
COMPARTIR

Amb motiu del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les dones, l’associació Som Dones i l’Escola l’Arpa de Taradell van oferir dissabte al matí una acció creativa per mostrar les diferents visions del part. Amb el nom de ‘Part & Art’, l’exposició mostra a través de diversos llenguatges artístics, escènics i visuals diferents visions sobre el part.

La iniciativa va tenir lloc a l’edifici de l’Escola l’Arpa amb diversos moments. Hi va haver una posada en escena, juntament amb actuacions musicals i mostres artístiques, que es poden veure exposades fins el 6 de juny. L’exposició es traslladarà al Centre cultural Costa i Font del 10 al 20 de juny.

A l’exterior de l’Escola l’Arpa, també s’hi va instal·lar un tobogan de nèixer.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments