Inici Actualitat Dissabte es presenta a la Font Gran el llibre ‘Marieta de l’ull...

Dissabte es presenta a la Font Gran el llibre ‘Marieta de l’ull viu’

0
COMPARTIR

La Font Gran de Taradell acollirà aquest dissabte a les 6 de la tarda la presentació del llibre ‘Marieta de l’ull viu’. La presentació comptarà amb les seves autores, Maria Petit i Maria Xinxó, i anirà a càrrec de Sandra López.

El llibre narra el testimoni de Maria Petit que va patir un accident de moto i va perdre la vista. Al llibre, editat per Univers, hi explica la seva història i també moltes anècdotes.

La presentació acabarà amb un petit tast de pa amb xocolata. L’acte està organitzat per Ràdio Taradell, El Xocolater de Taradell i El Guixarot, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell i el Parc de les Olors.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments