Inici Actualitat Comencen les propostes de ‘Cultura en marxa’ de Taradell

Comencen les propostes de ‘Cultura en marxa’ de Taradell

0
COMPARTIR

Aquest dissabte 28 de maig tindrà lloc la primera proposta dins el cicle ‘Cultura en marxa’, que proposa l’Ajuntament de Taradell. En total hi haurà quatre sessions per descobrir curiositats, tradicions o espais que tenen relació amb el municipi.

La primera, aquest dissabte a 2/4 d’11 del matí, es farà davant del pavelló i consistirà en fer una catifa de Corpus, per conèixer el seu significat, la tradició i la història, amb les explicacions d’Amadeu Carbó. A més, es podrà participar en l’elaboració d’una catifa de corpus, amb la col·laboració de l’Escola l’Arpa de Taradell.

El dijous 2 de juny tindrà lloc la segona sessió. Titulada ‘Recorregut del Via Crucis com a fonament de la vocació dels sants’, anirà a càrrec d’Andreu Ramírez, mossèn Joaquim Fàbregas i Laia Miralpeix a 2/4 de 8 del vespre.  Es començarà a l’Església Sant Genís i es podran conèixer les simbologies, els significats i tot el que envolta la processó que es fa a Taradell durant el Divendres Sant.

La tercera sessió serà el 10 de juny a les 10 de la nit amb una observació astronòmica, que tindrà lloc al davant de l’EAS Taradell. L’objectiu serà contemplar el cel i la lluna i parlar de les constel·lacions. La darrera sessió es farà el dissabte 11 de juny amb una ‘Marató de natura’. A les 9 del matí se sortirà des del Monument del gos caçador per anar a observar la fauna taradellenca dels nostres boscos amb Jordi Baucells, Ramon Prat i Joan Carles Abella.

Per a participar en qualsevol de les sessions, cal inscripció prèvia que es pot fer a través del mail reserves@taradell.cat o del telèfon 93 812 61 00.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments