Inici Actualitat Ja es poden fer les inscripcions per a les activitats del ‘Fem-ho...

Ja es poden fer les inscripcions per a les activitats del ‘Fem-ho jove’ per a adolescents de 13 a 16 anys

0
COMPARTIR

Un estiu més, els Ajuntaments de Taradell i Seva impulsen el programa ‘Fem-ho Jove’, amb la col·laboració del Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana. Fins al proper 13 de juliol es poden fer les inscripcions per a alguna de les activitats.

Aquest 2022 les activitats posen molt d’èmfasi en el treball comunitari, ja que es plantegen diferents col·laboracions amb tasques municipals o socials. S’iniciarà el 5 de juliol i agafarà tot el mes, fins al 29 de juliol. Les activitats es realitzaran els dimarts, dijous i divendres de 9 del matí a 1 del migida i el punt de reunió serà la Font Gran. La voluntat és col·laborar amb diferents entitats del poble i aconseguir que els i les joves s’impliquin en la millora de l’espai urbà i comunitari. També hi haurà activitats en forma de taller o excursions.

Les inscripcions es poden formalitzar AQUÍ.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments