Inici Actualitat L’Institut de Taradell celebra el seu 25è aniversari aquest dissabte

L’Institut de Taradell celebra el seu 25è aniversari aquest dissabte

0
COMPARTIR

La pandèmia no va deixar commemorar el 25è aniversari de l’Institut de Taradell. Per això, aquest cap de setmana el centre escolar celebrarà l’efemèride amb diverses activitats amb l’objectiu de ser un punt de retrobament per a exalumnes, alumnes, exprofessors i exmembres de l’Associació de Familiars d’Alumnes.

Dissabte al matí estan previstes diverses activitats com rocòdrom, art mural o jocs de Guixot de 8. L’acte institucional començarà a la 1 del migdia amb els parlaments de les autoritats. Tot seguit, es farà un dinarservit pel Nou Montseny. A la tarda serà el torn de la música amb el Grup Sax Machine a les 16:30h.

Dissabte, també es podrà visitar una exposició fotogràfica ‘Tornem a l’insti?’, al vestíbul del mateix centre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments