Inici Actualitat Toni Tarela puja al podi a la prova de Vic de la...

Toni Tarela puja al podi a la prova de Vic de la Copa catalana infantil de btt

0

El taradellenc Toni Tarela Claramonte va aconseguir aquest dissabte el tercer lloc en categoria prebenjamí a la Copa catalana infantil de btt. La prova, organitzada per l’escola Jufré Vic-ETB, es disputava a Vic en el marc del 4t Premi Ciutat de Vic, a la zona esportiva.

Cal destacar que a la prova, en categoria principiants, també hi va participar Gil Clapés, que va obtenir la 12a posició.

Aquesta era la sisena prova puntuable de la Copa catalana infantil de btt. La prova també estava inclosa en el calendari de la Youth Supercup MTB. La competició compta amb 10 proves puntuables. La propera serà a Les Roquetes el 5 de juny.

Cal destacar que en les categories prebenjamí i benjamí no es donen premis ni es fa podi, sinó que es fa un reconeixement a la seva participació i, per aquest motiu, no hi ha classificació general.