Inici Actualitat La UD Taradell certifica la permànencia a Segona Catalunya guanyant al Malgrat...

La UD Taradell certifica la permànencia a Segona Catalunya guanyant al Malgrat de Mar (3-1)

0
COMPARTIR

Triomf i permanència matemàtica del Segona Catalana de la UD Taradell a falta de dues jornades per acabar la lliga. Els taradellencs van guanyar aquest dissabte a la Roureda al Malgrat de Mer per 3 a 1 i es van assegurar seguir a la categoria la propera temporada.

Una lliga que ha estat molt igualada i el Taradell, tot i estar a la part mitja alta de la classificació ha hagut d’esperar fins a tres jornades per la conclusió per assegurar-se la salvació. Aquest dissabte els taradellencs havien de guanyar i ho van fer. Ja al minut 8 el partit es va posar de cara en una jugada per la dreta que va acabar amb una centrada de Vila, que en un defensa intentant rebutjar la pilota, va enviar-la al fons de la xarxa. El Taradell va saber jugar amb avantatge i es va replegar molt bé per dificultar les accions d’atac dels visitants. El Malgrat va portar perill en dos córners servits al segon pal, que primer una rematada massa alta i després Jona amb una bona acció, van resoldre les oportunitats. Així, a la mitja hora de joc, quasi arriba el segon. En una pilota recuperada per Èrik, aquest va cedir per Vila que davant la sortida del porter va creuar massa la pilota. Poc després el Malgrat va avisar en una acció embolicada, on l’àrbitre va senyalar falta, però just la jugada van continuar i enmig de diversos rebots, els visitants van enviar la pilota al fons de la xarxa. L’àrbitre, però, ja havia senyalat falta instants abans. La falta no va suposar cap perill. Poc després Vila va estar a punt de tornar a marcar, en una pilota que li va quedar solta a dins de l’àrea i el seu xut va sortir fregant el pal.

A la represa, els visitants van sortir a dominar. Però en la primera acció clara, el Taradell va fer el 2 a 0. Una pilota rebotada va quedar perquè Vila marxés en velocitat i es plantés davant del porter, a qui va superar amb un xut col·locat. Semblava que el 2 a 0 posava molt de marge a favor dels taradellencs, però el Malgrat en la primera acció que va desbordar per la dreta, va posar una centrada que un davanter va rematar de cap al fons de la xarxa. Era el minut 57. En els següents minuts, el Taradell, ben posat, va saber aguantar bé i no va concedir ocasions de gol. Al minut 71 el Taradell va estar a punt de sentenciar. Canó amb un xut des de la frontal van enviar la pilota al travesser, amb el porter batut. Poc després Canó per la dreta va fer una centrada per l’arribada de Vila marqués, però la pilota massa avançada, va passar de llarg. En els darrers minuts, el Malgrat, sense idees, va buscar l’empat. Però al minut 88 una pilota de Canó en profunditat cap a la dreta, la va agafar Vila que va fer una centrada al segon pal, on el mateix Canó arribant va rematar de cap al fons de la xarxa. El 3 a 1 va desfermar l’eufòria taradellenca i ja no hi va haver temps per res més.

El Taradell suma 38 punts i certifica la permanència. Li queda visitar el Parets i rebre el campió, el Caldes, amb la tranquil·litat de la feina feta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments