Inici Actualitat L’Esbart dansaire Sant Genís celebra el 22 de maig la 40a arrossada...

L’Esbart dansaire Sant Genís celebra el 22 de maig la 40a arrossada i festa del soci

0
COMPARTIR

El dia 22 de maig l’Esbart Sant Genís celebra la seva 40ª edició de l’Arrossada popular i Festa del Soci. L’activitat s’iniciarà a les 11 del matí amb els tradicionals balls de bastons pels carrers del municipi i, enguany comptarà amb una novetat.

A 2/4 d’1 s’organitzarà el taller “Pinta els teus bastons” als jardins de Can Costa i Font. És un taller adreçat a infants per tal que puguin pintar els seus bastons i es puguin endinsar una mica en aquest ball popular. A partir de 2/4 de 2 se celebrarà l’arrossada popular al Centre Cultural Costa i Font, oberta a tot el poble. 

Per participar-hi cal comprar tiquets a Can Vilaró o a Can Sellés. El preu del dinar és de 13 euros el menú d’adults i 8 l’infantil (ambdós consten d’un plat d’arròs, un de botifarra, pa i patates), amb possibilitat de menú vegà (enviar correu a esantgenis@gmail.com). Totes les opcions de menú són aptes per a persones cel·líaques.

A la tarda es farà la ballada de la Roda d’Esbarts Catalonia a la sala gran del Centre cultural, a partir de 2/4 de 5, amb les actuacions del Casal Cultural de Dansaires Manresans, l’Agrupació Folklòrica Igualadina i l’Esbart Sant Genís de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments