Inici Actualitat Els taradellencs poden escollir els millors esportistes de Taradell d’aquest any a...

Els taradellencs poden escollir els millors esportistes de Taradell d’aquest any a través del seu vot

0
COMPARTIR

Des d’aquest 9 de maig està obert el procés participatiu perquè siguin els taradellencs i taradellenques els qui escullin els millors esportistes de Taradell 2022. Fins el 22 de maig els majors de 16 anys podran escollir el i la millor esportista de l’any en cinc categories diferents i entre una proposta d’esportistes:

Els guardons valoren els èxits aconseguits des de l’última  celebració de l’Esport al municipi (juny 2021). La votació es pot fer a través del portal taradell.cat/participa, on hi ha tota la informació necessària per a efectuar la  votació. També hi ha la possibilitat de fer-ho presencialment a les oficines de  l’Ajuntament.

El lliurament de guardons es farà el dissabte 28 de maig en el marc dels actes de les Jornades de l’Esport i Entitats 2022.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments