Inici Actualitat El CP Taradell perd a la pista del Vilafranca i acaba quart...

El CP Taradell perd a la pista del Vilafranca i acaba quart a l’Ok Lliga Plata (3-2)

0
COMPARTIR

Derrota per 3 a 2 del Club Patí Taradell en l’últim partit de lliga a l’Ok Lliga Plata. Els taradellencs van perdre aquest dissabte a la tarda a la pista del Vilfranca i es van quedar a les portes del playoff d’ascens a Ok Lliga. En canvi, els vilafranquins seran els qui disputaran l’eliminatòria per pujar a la màxima competició d’hoquei patins.

El partit d’aquest dissabte va començar malament per als taradellencs, que havien de guanyar o empatar si el Shum no guanyava a Sant Cugat. Un gol als 6 minuts ja els va posar a contracorrent la resta del partit. Els locals van fer el 2 a 0 a 8 minuts pel descans, resultat amb el qual es va arribar a la mitja part. Tot i que els locals van disposar d’una falta directa a un minut pel descans, que no van aprofitar. Tampoc ho va aprofitar poc després el Taradell en una falta directa.

A la segona part, però, només començar Víctor Crespo va fer el 2 a 1 de falta directa i va obrir les esperances taradellenques. A l’equador del segon temps el Taradell va disposar d’una falta directa per empatar, però no la va aprofitar. I ja en els darrers minuts va arribar la sentència. Primer el Vilafranca va fallar un penal, però en els darrers segons va sentenciar amb el 3 a 1. Sense temps, Sergi Pla va fer el definitiu 3 a 2, que no va servir per a res.

El CP Taradell tanca la lliga en quarta posició amb 44 punts. El tancament de la competició també suposa la retirada de dos jugadors de l’equip, Dani Rodríguez i Marc Soler que es retiren.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments