Inici Actualitat La UD Taradell no pot sumar al camp del Torelló (3-1)

La UD Taradell no pot sumar al camp del Torelló (3-1)

0
COMPARTIR

Derrota del Segona Catalana de la UD Taradell en el derbi al camp del Torelló aquest dissabte a la tarda. Els taradellencs han perdut per 3 a 1, en un partit on sempre han anat a remolc i han jugat la darrera mitja hora amb inferioritat numèrica.

El partit ha començat amb poc ritme, però el Torelló ha aprofitat pràcticament la primera ocasió per fer l’1 a 0. Era al minut 8, quan una centrada per l’esquerra, des de la part taradellenca s’ha reclamat que la pilota havia sortit fora de porteria per l’efecte, però la jugada ha continuat i ha acabat amb una centrada per la dreta que entre els locals i la defensa taradellenca han tocat enviant la pilota al fons de la xarxa. Tot i el contratemps, el Taradell ha seguit donant la cara. Únicament, alguna centrada per la banda ha suposat perill pel Torelló. Passada la mitja hora el Taradell ha tingut dues bones ocasions. Primer Vila des de l’esquerra ha retallat al defensa i ha tret un xut que ha obligat a rebutjar el porter. Poc després en una falta llunyana, Font ha rematat de cap i Canó arribant al segon pal ha estat a punt d’enviar la pilota al fons de la xarxa. I del possible empat, s’ha passat al 2 a 0 en l’últim minut del primer temps. Quan en una jugada per la dreta, ha acabat amb una centrada precisa que la davantera torellonenca només ha hagut d’empènyer a gol.

Just començar la segona part ha arribat el 3 a 0. En una jugada plena de rebots, el Torelló s’ha endut la pilota i ha acabat amb un xut des de la frontal que Jona ha rebutjat, però el rebuig l’ha agafat un altre jugador local per fer el gol. La gota que ha acabat de sentenciar, ha estat quan al minut 60 Honda ha vist targeta vermella directa en una jugada on un davanter s’escapava, i ha tocat clarament la pilota. L’àrbitre, però, ha pitat falta i l’ha expulsat injustament. En la darrera mitja hora el Taradell ha aguantat i ha intentat buscar el gol de l’honor. En alguna jugada ha faltat un bon control final i més encert. La recompensa ha arribat a tres minuts pel final, quan en una jugada per l’esquerra Vila ha cedit en profunditat a Coma, que arribant ha controlat i ha superat el porter amb un xut creuat.

No hi ha hagut temps per res més. Derrota del Taradell, que el deixa amb 35 punts i haurà de buscar el triomf la setmana vinent en un partit clau contra el Malgrat de Mar, per certificar la permanència matemàtica.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments