Inici Actualitat La UD Taradell confirma que Roger Escarrabill serà l’entrenador del primer equip...

La UD Taradell confirma que Roger Escarrabill serà l’entrenador del primer equip per la temporada 2022-23

0
COMPARTIR

El rodenc Roger Escarrabill, fent tàndem amb Jordi Vidrier, serà l’entrenador del primer equip de la UD Taradell la temporada 2022-2023. Així ho ha anunciat el club taradellenc aquest dimarts al vespre, després que fa uns dies es confirmés que Gerard Pallarès deixava d’entrenar l’equip a final de temporada.

Roger Escarrabill havia entrenat anteriorment el CE Roda, l’equip del seu poble, durant quatre temporades en dues etapes diferents, assolint l’ascens a Segona Catalana la temporada 2017-2018. Aqueste properes setmanes ja iniciaran les reunions amb els jugadors de l’equip per dissenyar la propera plantilla. L’equip taradellenc està lluitant per la permanència i està molt a prop d’assegurar-la matemàticament. Tot i això, ja es començarà a planificar la plantilla i s’intentarà reforçar l’equip, tenint present que el club tindrà dos filials, un a Tercera Catalana i un altre a Quarta Catalana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments