Inici Actualitat La Carretera de Balenyà té des d’aquest dilluns un sol sentit de...

La Carretera de Balenyà té des d’aquest dilluns un sol sentit de circulació durant quinze dies

0
COMPARTIR

Des d’avui dilluns i durant quinze dies la Carretera de Balenyà al seu pas per Taradell tindrà un sol sentit de circulació a causa de les obres d’urbanització de l’àmbit de davant de Can Costa. El tram afectat és el que està comprès entre el carrer Catalunya i el carrer Ramon Pou. En aquest tram els vehicles només podran circular en direcció a Sant Miquel de Balenyà.

Els vehicles que vulguin anar cap al nucli urbà hauran de desviar-se pel carrer Catalunya quan vinguin procedents de la rotonda de l’Atlàntida.

La causa d’aquesta restricció temporal de la circulació són les obres d’ampliació de la vorera i d’adequació dels serveis del sector (PAU-10), que actualment s’està urbanitzant, i que inclou el solar que hi ha just al davant del Centre cultural. Podeu veure al mapa el tram amb restriccions i el sentit que tindrà la circulació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments