Inici Actualitat El Betis s’endú la 5a edició del Torneig aleví de futbol TAR...

El Betis s’endú la 5a edició del Torneig aleví de futbol TAR International Tournament

0
COMPARTIR

Victòria del Betis en la cinquena edició del TAR International Tournament. L’equip sevillà ha derrotat a la final a l’Espanyol per 4 a 1. La tercera posició ha estat pel Sevilla, que s’ha imposat per 1 a 0 al Reial Madrid.

Una cinquena edició que durant tot el cap de setmana ha omplert de partits el camp municipal de la Roureda. Un total de 28 equips competien en les dues: Taradell i Santa Eugènia de Berga. També hi participava l’equip aleví de la UD Taradell, que després de quedar eliminat a la primera fase, aquest diumenge va disputar la fase de consolació.

Els equips participants estaven distribuïts en quatre grups de 7 equips i van competir en forma de lligueta. Els quatre primers classificats van passar a la fase final d’aquest diumenge, amb el format de vuitens de final. La resta van disputar la lligueta de consolació a Santa Eugènia de Berga.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments