Inici Actualitat EL CP Taradell empata amb el Sant Cugat i només una carambola...

EL CP Taradell empata amb el Sant Cugat i només una carambola el pot fer campió (2-2)

0
COMPARTIR

L’empat a 2 entre el Club Patí Taradell i el Sant Cugat fa que els taradellencs necessitin una carambola en l’última jornada per ser campions. A falta d’una sola jornada els taradellencs són segons amb 44 punts, a 3 del Sant Cugat, que té la paella pel mànec per ser campió. En té prou amb un empat davant del Shum Frit Ravich. Tot i això, el Shum també té 44 punts i té opcions si guanya a Sant Cugat per més de dos gols de diferència i el Taradell no guanya.

El CP Taradell necessita guanyar a la pista del Vilafranca (4t classificat) i que el Shum Frit Ravich guanyi a la pista del Sant Cugat, per ser campió. Amb aquesta carambola, el Taradell seria campió, ja que els 3 equips (Sant Cugat, Taradell i Shum) sumarien 47 punts.

T’expliquem perquè seria campió

El triple empat a 47 entre Sant Cugat, Taradell i Shum faria que la classificació es calculés en relació al resultat obtingut en els partits directes entre els tres equips. Aquí el Taradell, fins ara, ha guanyat al Shum en els dos partits, i ha empatat i perdut amb el Sant Cugat en els dos partits. El Sant Cugat, si perd amb el Shum, també hauria obtingut dues victòries (davant del Shum i el Taradell a la primera volta, i un empat amb el Taradell i una derrota amb el Shum). El Shum quedaria descartat perquè hauria obtingut tres derrotes (dues amb el Taradell, i una tercera amb el Sant Cugat) i únicament hauria guanyat l’última jornada a la pista del Sant Cugat. Per tant, el títol entre el Sant Cugat i el Taradell es decididiria pel goal average entre els gols a favor i en contra en els partits jugats entre els tres equips. I aquí és on el CP Taradell guanyaria en cas de derrota del Sant Cugat en l’última jornada. El CP Taradell ara mateix suma un +6 en els enfrontaments directes amb Shum i Sant Cugat. Mentre que el Sant Cugat té un +4 i quedaria per darrere, ja que estem en la hipotesi que hauria perdut l’últim partit amb el Shum.

Aquesta és la carambola que donaria el títol i l’ascens al CP Taradell. En cas que no es produís, el CP Taradell necessitaria mínim un empat a Vilafranca i que el Shum no guanyés, per ser segon i assegurar-se la promoció d’ascens. En definitiva, una última jornada d’infart.

Pel que fa al partit d’aquest dissabte al Pujoló. El CP Taradell sempre va anar per davant en el marcador, però la igualtat va ser màxima. Víctor Crespo va avançar als taradellencs al primer temps, que van marxar amb 1 a 0 al marcador després que Albert Dalmau aturés un penal al llindar del descans. Al segon temps, els visitants van empatar als 8 minuts. El Taradell es va avançar amb un nou gol de Víctor Crespo, però el Sant Cugat va empatar a 3 minuts pel final posant el definitiu empat a 2.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments