Inici Actualitat El CP Taradell es juga l’ascens a Ok Lliga aquest dissabte al...

El CP Taradell es juga l’ascens a Ok Lliga aquest dissabte al pavelló del Pujoló davant del Sant Cugat

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell rep aquest dissabte al vespre (20h) el líder de l’Ok Lliga Plata, el Sant Cugat, en un partit on es juga totes les opcions d’ascens a l’Ok Lliga. A falta de dues jornades per tancar la lliga, els taradellencs són segons a només 3 punts del líder.

Per tant, un triomf taradellenc faria que l’equip depengués d’ell mateix per obtenir l’ascens. El CP Taradell arriba al partit després de no conèixer la derrota en els últims 10 partits. De fet, l’última vegada que els taradellencs van perdre va ser a la pista del Sant Cugat. Els visitants, però, també arriben en ratxa, ja que han sumat 11 victòries consecutives i tenen l’ascens a la mà si guanyen dissabte. En el partit de la primera volta, el Sant Cugat va guanyar per 5 a 3 al CP Taradell.

Al Taradell llavors li tocarà anar a la pista del Vilafranca, en la darrera jornada, precisament l’equip que és segon amb els mateixos punts i opcions que els taradellencs.

Des del Club Patí Taradell es vol omplir el pavelló d’esports El Pujoló i per això, abans del partit, hi haurà botifarrada per qui vulgui ja sopar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments