Inici Actualitat La UD Taradell perd clarament contra el Sant Pol de Mar (0-3)

La UD Taradell perd clarament contra el Sant Pol de Mar (0-3)

0
COMPARTIR

Derrota del Segona Catalana de la UD Taradell aquest diumenge a la tarda contra el Sant Pol de Mar per 0 a 3. Els taradellencs han estat inferiors davant d’un rival, que es juga l’ascens, i que han aprofitat dos errors al primer temps.

El partit ha començat amb un gol anul·lat als visitants per fora de joc a la sortida d’una falta. Tot i això, els visitants han sortit disposats a buscar el partit. Tot i això, el Taradell ha sabut aguantar i, fins i tot, amenaçar en una arribada per la dreta de Ventura que ha acabat amb un xut desviat. El primer gol ha arribat al minut 32 en una pilota molt llarga que la defensa ha rebutjat malament i ha deixat un davanter visitant sol per superar Genís i posar el 0 a 1. A partir d’aquí el partit s’ha igualat més i el Taradell ha posat més intensitat, però sense trobar cap ocasió clara. Al minut 44 en una pèrdua de pilota a la sortida, els visitants han gaudit d’una falta a la frontal de l’àrea, que s’ha convertit en el 0 a 2. Un gol psicològic que ha posat molt difícils les coses als taradellencs.

A la represa, el Taradell ha sortit a arriscar i pressionar més amunt. En els primers minuts ha gaudit d’arribades molt perilloses. Una de Vila, a punt de superar el defensa i quedar sol davant del porter. Més tard, Canó també ha tingut una arribada però ha xutat fluix amb l’esquerra. Tot i els intents taradellencs, el Sant Pol ha sentenciat al minut 67 en una de les poques ocasions clares del segon temps. El 0 a 3 ha refredat el partit i el Taradell ho ha seguit intentant però sense massa esperances. Destacar a la part final, una ocasió clara d’Oriol Sañé, que ha xutat desviat al costat del pal.

Derrota del Taradell, que el deixa amb 32 punts i a falta de cinc jornades encara haurà de sumar per assegurar matemàticament la permanència.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments