Inici Actualitat El CP Taradell supera el filial del Barça i segueix optant a...

El CP Taradell supera el filial del Barça i segueix optant a l’ascens a Ok Lliga (2-5)

0
COMPARTIR

Victòria àmplia del Club Patí Taradell en el partit d’aquest diumenge que l’enfrontava al filial del Barça. Els taradellencs han guanyat per 2 a 5 a pista contrària i segueix amb les opcions intactes d’ascens a Ok Lliga.

Els taradellencs havien de guanyar, ja que tots els rivals directes ho havien fet. I no ha fallat. Amb un partit molt seriós ha golejat al Barça B per 0 a 4. Dani Rodríguez ha obert el marcador al minut 9 de partit. Amb aquest mínim avantatge s’ha arribat al descans. A la represa, però, el Taradell ha sentenciat. Només començar Albert Benito ha posat el 0 a 2 a l’electrònic. I en la jugada següent Sergi Pla ha fet el 0 a 3. Al minut 8 Pol Gallifa de penal ha posat el 0 a 4. Només quan faltaven cinc minuts pel final, ha arribat el gol de l’honor de l’equip blaugrana. En l’últim minut encara hi ha hagut temps per a dos gols. Primer Dani Rodríguez ha fet l’1 a 5 i a continuació el Barça ha tancat el marcador amb el 2 a 5 definitiu.

Triomf que situa el CP Taradell amb 43 punts en segona posició empatat amb el Vilafranca, a falta de dues jornades. Està a només 3 punts del líder, el Sant Cugat, i aquest proper dissabte hi ha un enfrontament directe al Pujoló que pot decidir la lliga.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments