Inici Actualitat La poetessa Rosa Codina presenta el seu llibre de poemes ‘Nits’

La poetessa Rosa Codina presenta el seu llibre de poemes ‘Nits’

0
COMPARTIR
Foto: Biblioteca de Taradell

La poetessa taradellenca Rosa Codina va presentar aquest divendres al vespre a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font el seu darrer llibre de poemes. Titulat ‘Nits’, es tracta de la cinquena publicació de la taradellenca.

Foto: Biblioteca de Taradell

L’acte va comptar amb la presentació a càrrec de Jesús Ramos, mentre que Carme Farré i Carme Sañé van fer una lectura pública d’alguns dels poemes. ‘Nits’ ha estat editat per Jesús Aumatell i compta amb nou parts al llarg d’un centenar de pàgines que fan referència a la relació, percepcions i imatges que li transmet la nit.

El darrer llibre que va presentar Rosa Codina va ser ‘Llibertat! Terra i Pàtria’, al gener de 2012. Anteriorment, havia publicat ‘En el mar del pensament’ (1995), ‘Sensacions, paraules i poemes’ (1997) i ‘Destí d’amor’ (2003).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments