Inici Actualitat Recomanacions de la Llibreria l’Estudi de Taradell per aquest Sant Jordi 2022

Recomanacions de la Llibreria l’Estudi de Taradell per aquest Sant Jordi 2022

0
COMPARTIR

Us fem arribar diverses recomanacions literàries per aquest Sant Jordi 2022. Hem demanat a la Llibreria Papereria l’Estudi de Taradell que ens faci arribar algunes propostes de llibres per si n’heu de regalar el proper 23 d’abril.

 

No-Ficció

Rússia. L’escenari més gran del món | Manel Alías

Editorial: Ara llibres, 2021

El comentari: El periodista Manel Alíes, corresponsal de TV3 a Moscou, rastreja amb olfacte de reporter els grans temes de país, però també els fets quotidians que afecten els seus veïns i a ell mateix.

 

Ficció

La visita de la senyora Soler | Manuel de Pedrolo

Editorial: Fonoll editorial, 2022

El comentari: Novel·la escrita el 1959 i prohibida per la censura franquista que va impedir la seva publicació i s’ha mantingut inèdita fins ara. És una reivindicació de la llibertat sexual, la personalitat, caràcter i capacitat de decidir el que vol, de la dona.

 

Novel·la negra

El mentalista| Camilla Läckberg

Editorial: Columna, 2022

El comentari: Una jove apareix dins una caixa de fusta travessada per espases. Quan la Mina, l’agent encarregada de la investigació esgota totes les pistes, recorre a un conegut metal·lista…

 

Senderisme-Autoajuda

Banys de bosc | Josep Gordi Serrat

Editorial: Cossetània, 2022

El comentari: Un bany de bosc és una passejada silenciosa per un espai forestal per tal de respirar de la seva atmosfera i convertir-lo en un exercici de salut física, psíquica i espiritual.

Aquest llibre ens presenta 20 llocs singulars de Catalunya on fer una passejada relaxant!!

Cuina

Cuina! O barbàrie | Maria Nicolau

Editorial: Ara llibres, 2022

El comentari: Maria Nicolau, cuinera del restaurant de Vilanova de Sau “El Ferrer de Tall” ens porta el seu saber culinari a través de l’historia, la ciència, la natura i la tecnologia, i també les receptes. “Cuina o barbàrie”, ha arribat per revolucionar els llibres de cuina.

 

Literatura juvenil

El ball dels morts | Care Santos

Editorial: Fanbooks, 2021

El comentari: En Fidel un jove orfe, ha estat adoptat per un personatge ric, tèrbol i malvat … tots dos emprenen una missió pels cementiris més antics, juntament amb una jove misteriosa per la qual en Fidel se sent atret. Hauran d’aplegar informació sobre certes tombes i els morts que les ocupen.

 

Literatura infantil

La meravellosa i horripilant casa de la iaia | Meritxell Martí Orriols

Editorial: Combel, 2022

El comentari: La casa de la iaia és un lloc una mica especial perquè amaga moltes sorpreses amb una pila de detalls per descobrir i solapes que amaguen secrets.

 

Mencions especials

Nits | Rosa Codina

Editorial: Jesús Aumatell editor, 2022

El comentari: Nou llibre de la poeta taradellenca Rosa Codina. Com si es tractés d’un ritu, la presència del principi potent de la nit és invocat i reclamat per la poetessa.

 

Guilleries | Ferran Garcia

Editorial: Males Herbes, 2022

El comentari: Mentre juga a prop del riu, en Boi descobreix un rastre de sang. Seguir-lo, significa desenterrar el passat  i marcarà l’inici d’una aventura que l’obligarà a separar-se de la familia i fugir de les partides de pistolers que circulen per Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments