Inici Actualitat Un dels filials de Quarta Catalana de la UD Taradell assoleix l’ascens...

Un dels filials de Quarta Catalana de la UD Taradell assoleix l’ascens a Tercera Catalana

0
COMPARTIR
Foto: UD Taradell

El Quarta Catalana C de la UD Taradell, un dels dos equips que té el club en aquesta categoria, es va proclamar aquest dimarts a la nit campió de lliga i ha assolit l’ascens a Tercera Catalana.

L’equip taradellenc, entrenat per Jordi Pladevall i Pere Rifà, va guanyar, en partit suspès fa dues setmanes a la mitja part, al camp del Balenyà Atlètic per 0 a 2. D’aquesta manera, a falta de dues jornades per finalitzar el campionat, l’equip taradellenc ja és matemàticament campió, ja que té vuit punts d’avantatge respecte al Sant Miquel de Balenyà, el segon classificat. La UD Taradell ha conseguit 65 punts dels 72 possibles amb 21 victòries, dos empats i una sola derrota.

Amb aquest ascens, la UD Taradell torna a tenir un segon equip a Tercera Catalana, una categoria on fa molts anys ja havia militat un segon equip (llavors s’anomenava Segona Regional). Tot fa preveure que l’any vinent el club tindrà un equip a Segona Catalana, un a Tercera Catalana i un a Quarta Catalana.

Aquest és el segon ascens que celebra el club, ja que fa dues setmanes l’equip infantil A va guanyar la lliga.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments