Inici Actualitat La UD Taradell perd dos punts per culpa d’un gol en l’últim...

La UD Taradell perd dos punts per culpa d’un gol en l’últim instant en el derbi contra el Gurb (1-1)

0
COMPARTIR

Empat a 1 del Segona Catalana de la UD Taradell aquest dissabte al camp del Gurb. Un gol ja en el minut 96 de partit, quan l’àrbitre havia decretat set minuts de temps afegit, va impedir als taradellencs endur-se el triomf en el derbi.

El partit va començar amb un penal molt matiner a favor del Taradell. Minut 4 de joc i Vila rebia una puntada de peu a dins de l’àrea que no feia dubtar a l’àrbitre. El taradellenc marcava després d’aprofitar el rebuig del porter en la primera parada. Els taradellencs amb 0 a 1 van mirar de conservar la diferència. El Gurb ho intentava, més amb intensitat i força que amb claredat. Únicament amb córners i alguna pilota penjada, però sense cap ocasió clara de gol. El Taradell va tenir una aproximació en els darreres instants del primer temps en una centrada de Vila, en un contraatac, que va anar massa llarga per Èrik.

A la segona part, va seguir la mateixa tònica. El Gurb va tenir una bona ocasió abans del quart d’hora en una centrada per la dreta que va rematar un davanter enviant la pilota al travesser. Però a partir d’aquí tampoc va tenir massa claredat, més enllà de l’empenta per empatar. El Taradell esperava la seva ocasió a la contra, però tampoc va generar massa. Només destacable un xut ras desviat d’Orriols. A mesura que passaven els minuts la incertesa va anar donant empoció. L’àrbitre va decretar set minuts de temps afegit i el Gurb va tenir les millors ocasions. Primer amb un cop de cap al primer pal en una falta lateral. I ja en el darrer instant amb el gol de l’empat quan passaven 6 minuts. Pilota que va caure a la frontal i un jugador local va engaltar. Jona va parar, però no va poder blocar i en una jugada embolicada amb dos rebutjos, el Gurb va acabar marcant.

Al final repartiment de punts per a un Taradell que es va quedar amb la mel als llavis i que suma 32 punts a falta de 6 jornades per tancar la lliga. El proper partit serà després de Setmana Santa contra el Sant Pol a la Roureda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments