Inici Actualitat Aida Aumatell fa realitat el seu somni, debuta en competició oficial en...

Aida Aumatell fa realitat el seu somni, debuta en competició oficial en patinatge artístic i guanya en nivell 3 sènior

0
COMPARTIR

La taradellenca Aida Aumatell, del Club Parc d’Esports Taradell, va debutar aquest diumenge en competició oficial sènior en el Trofeu de Barcelona de Promoció, que es va disputar a Sant Vicenç de Torelló. Ho va fer per primer cop en una competició oficial de la federació després del canvi en el sistema de puntuació i rànquing que ha afavorit que hi pugués accedir una patinadora amb síndrome de Down.

L’Aida va poder fer realitat el seu somni de competir oficialment i ho va fer amb un programa que va valer el primer lloc el nivell 3 sènior. Els jutges la van valorar amb un 22,20. De fet, la puntuació i el resultat era el de menys, ja que va poder disputar una competició oficial de la Federació Catalana de Patinatge per primer cop.

A la competició també hi van ser altres taradellenques de la secció de patinatge del Club Parc d’Esports. Hether Correa va guanyar en la categoria cadet nivell 3, Jana Fernández va guanyar en categoria infantil nivell 3, Laia Garcia tercera en infantil nivell 3, Ivet Solà cinquena en infantil nivell 3, Fadila Pujadas sisena en infantil nivell 3, Grace Fernández va guanyar en categoria aleví nivell 3, Pau Guillamón segon en aleví nivell 3, Carla Pujadas tercera en aleví nivell 3, Ainhoa Sevilla va guanyar en infantil nivell 2, Ainet Roca cinquena en aleví nivell 2, Núria Capdevila sisena en aleví nivell 2, Júlia Pujadas quarta en benjamí nivell 2,  Martina Atencia cinquena en benjamí nivell 2, Núria Tió setena en benjamí nivell 2 i Mònica Vicente novena en benjamí nivell 2.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments