Inici Actualitat Els CarnaSEB guanyen el premi a la millor carrossa del Carnaval de...

Els CarnaSEB guanyen el premi a la millor carrossa del Carnaval de Taradell 2022

2
COMPARTIR

Taradell va celebrar aquest dissabte 2 d’abril el Carnaval 2022. Ho va fer un mes després del previst, degut a l’ajornament que es va fer per intentar que la Covid-19 no el condicionés. A la pràctica va ser un Carnaval totalment normal amb rua pels carrers de Taradell i festa final a l’Espai 1 d’Octubre. Hi van participar 7 carrosses i 2 comparses en una tarda molt freda a causa de les baixes temperatures.

El grup CarnaSEB de Santa Eugènia de Berga va guanyar el primer a la millor carrossa, desbancant els Troneres després de sis anys guanyant aquesta categoria. Ho va fer amb una carrossa emulant un calmar mutant gegant i el títol ‘Amb la merda que hem llençat al mar tot ha mutat. Els atlantiSEB venim al rescat”.

Els Troneres van endur-se el segon premi amb una carrossa amb aires vinítocoles i una molt bona posada en escena. El tercer premi va ser per Canya que no és conya fent referència a la cançó de Rigoberta Bandini i el seu ‘Mama’ i el lema ‘Mama, ens ho passem teta!’. El premi a la millor comparsa va ser per LedKids.

El jurat estava format per Rosa Vestit, delegada del Govern a la Catalunya Central; Blai Marginedas, de l’organització del Carnaval de Torelló; Feli Barahona, del Carnaval de Centelles; Jordi Guillamón, president de l’Associació de Botiguers de Taradell, Raül Cegarra, El Xocolater de Taradell, i el pregoner Oriol Cruz. Precisament, en el seu pregó, abans de començar la rua, va fer diverses imitacions i referències a Taradell. El pregó es va fer des de l’Espai 1 d’Octubre, que era el lloc d’inici i final de la rua, i també l’espai on es va fer la gresca final amb les actuacions del grup de versions La Banda Neón i Animal Dj.

Tot i la menor participació en quant a nombre de carrosses, sí que hi va haver molta gent disfressada i molt públic a veure la rua de Carnaval.

A continuació, podeu veure més imatges del Carnaval 2022, clicant a aquesta imatge:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Marc
Marc
4 abril 2022 14:24

Que algú expliqui a Ràdio Taradell que qui va xiular quan van anunciar el segon premi pels Troneres va ser el poble i no ells mateixos. Qui no està indignat a Taradell pel què va passar dissabte? Cal un relleu a l’organització del Carnaval urgent!

Josep F.
Josep F.
8 abril 2022 18:17
Reply to  Marc

Hola Marc. O poble de Taradell… Quin mal perdre que teniu els Troneres, no? Que guanyessiu a Torelló i Centelles no vol dir que tenieu de guanyar per decret a Taradell!!! Indignat dius… fes-t’ho mirar noi. No serà que creus que a Taradell només poden guanyar carrosses de Taradell?? Dit aixó, felicitar a l’organització pel carnaval. No costa gaire criticar des de casa a la gent que treballa per tornar a la normalitat de les festes.