Inici Actualitat El CP Taradell supera el CP Vic en el derbi i segueix...

El CP Taradell supera el CP Vic en el derbi i segueix la seva lluita pel liderat (4-3)

0
COMPARTIR

Triomf del Club Patí Taradell en el derbi d’aquest dissabte a la tarda contra el CP Vic. Els taradellencs, que sempre van anar per davant en el marcador, van superar els vigatans per 4 a 3 i segueixen lluitant pel liderat.

A la primera meitat, només un gol. I obra del CP Taradell. Va ser al minut 14 quan Sergi Pla inaugurava el marcador posant l’1 a 0. Dos minuts abans Víctor Crespo havia desaprofitat un penal a favor. Amb avantatge per la mínima dels taradellencs s’arribava al descans. A la represa, als pocs segons, gerro d’aigua freda amb l’empat a 1 del CP Vic, obra del taradellenc Oriol Ramírez. A l’equador del segon temps Sergi Pla disposava d’una falta directa però no l’aprofitava per tornar a marcar. En els últims 5 minuts es va decantar el partit. Dani Rodríguez posava el 2 a 1 al marcador. Però immediatament després els vigatans tornaven a empatar, amb un gol d’un exTaradell, Xevi Soler. Però Albert Benito amb un gol posava de nou en avantatge el Taradell. La sentència i tranquil·litat arribava poc després amb el 4 a 2 de Víctor Crespo. Els vigatans, però, van desaprofitar un penal i van escurçar diferències amb el 4 a 3 per posar emoció i incertesa fins al xiulet final.

El CP Taradell suma 40 punts i es manté segon, a tres del líder el Sant Cugat i a falta només de tres jornades decisives.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments