Inici Actualitat La taradellenca Aida Aumatell debuta en competició oficial sènior gràcies a un...

La taradellenca Aida Aumatell debuta en competició oficial sènior gràcies a un canvi de sistema en el patinatge artístic

1
COMPARTIR

La patinadora taradellenca Aida Aumatell, del Club Parc d’Esports Taradell, participarà en competició oficial individual de patinatge artístic en categoria sènior per primer cop. Ho farà a Sant Vicenç de Torelló aquest diumenge gràcies a un nou sistema de puntuació, competició i classificació que ha implantat la Federació Catalana de Patinatge, a través d’un consens del Comitè català de Patinatge Artístic, el Comitè català de Jutges i el Comitè català d’Event Managers.

Aquest nou sistema que es va aprovar aquest dijous 31 de març es basarà en un rànquing de patinatge artístic català que valora els patinadors i patinadores durant la temporada i potencia la igualtat d’oportunitats i que tothom pugui practicar el patinatge artístic. A més, el sistema de nivells és més inclusiu i permet donar l’opció de participar a participants amb necessitats especials, trastorns genètics o intel·lectuals. Aquest és el cas de l’Aida Aumatell que és patinadora de categoria sènior i té síndrome de Down i no podia competir. Fins ara, calia passar diverses proves i filtres per poder arribar a competir i ara es facilitarà la participació de molts patinadors amb aquest nou sistema regit per nivells.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Aida Aumatell i Muntal
Aida Aumatell i Muntal
1 abril 2022 22:14

Moltissímes gràcies als de Taradell.com, que heu pensat a en mi, era el meu somni, perquè quan era petita ho feia, i havia deixat i ara tornar-ho a fer possible, moltissímes graciès!!!!