Inici Actualitat Arriba el Carnaval 2022 de Taradell amb els Troneres com a favorits...

Arriba el Carnaval 2022 de Taradell amb els Troneres com a favorits després de guanyar a Centelles i Torelló

0
COMPARTIR

Dissabte a la tarda és el torn per al Carnaval 2022 de Taradell. Els Troneres, grup que ha guanyat l’apartat de la millor carrossa en els darrers sis anys, arriben com a màxims favorits, després que ja van guanyar al Carnaval de Centelles (millor carrossa categoria A i millor comparsa) i de Torelló (millor carrossa categoria B i dos accèssits per posada en escena i sostenibilitat).

La rua de Carnaval començarà a 2/4 de 7 de la tarda des de l’Espai 1 d’Octubre, que serà la zona on es farà el final de festa amb el concert de la Banda Neon i Animal dj. El pregó inicial anirà a càrrec de l’humorista i imitador Oriol Cruz. Hi haurà premis per a les millors carrosses i comparses. Els membres del jurat seran Rosa Vestit, delegada del Govern a la Catalunya Central; Blai
Marginedas, de l’organització del Carnaval de Torelló; Feli Barahona, del Carnaval de Centelles; Jordi Guillamón, president de l’Associació de Botiguers de Taradell, Raül Cegarra, El Xocolater de Taradell, i el pregoner Oriol Cruz.

Recorregut i restriccions de trànsit

La rua de Carnaval circularà pels carrers més cèntrics i això farà que hi hagi restrccions de trànsit. De 4 de la tarda a 10 de la nit es tallaran els accessos principals al nucli urbà. També hi haurà restriccions de trànsit a:

 • Carretera de Mont-rodon
 • Passeig de Sant Genís
 • Carretera de Balenyà
 • Ronda dels Vilademany
 • Avinguda Montseny
 • Carrer de Sant Sebastià
 • Plaça de les Eres
 • Carrer de Guillem de Mont-rodon
 • Carrer de la Font
 • Carrer del Joc de la pilota
 • Passeig Domènec Sert

En aquests carrers tampoc s’hi podrà aparcar durant tota la tarda i vespre. L’entrada i sortida a la urbanització de Goitallops es recomana fer-la pel carrer del Ferriol, mentre que l’accés i sortida al nucli urbà per la carretera de Mont-rodon estarà completament tancat fins a les 4 de la matinada entre el passeig de Sant Genís i el carrer Francesc Camprodon.

Carnaval infantil i esportiu

Cal recordar que el diumenge 3 d’abril hi haurà el Carnaval Infantil, que repeteix el patró de fa dos anys. Els més petits tindran la seva pròpia rua pels carrers del poble. La concentració de disfresses serà a La Plaça a dos quarts de 5 i, a partir d’aquí, hi haurà el pregó de la Reietona Carnestoltes i
una cercavila que portarà els nens i nenes fins a Can Costa. El Carnaval Infantil continuarà amb un berenar popular per a tots els nens i nenes i la festa es tancarà amb el concert de Landry.

Mentrestant, divendres 1 d’abril l’Ajuntament de Taradell i El Puntal han organitzat un Carnaval Esportiu a l’exterior del pavelló. Una activitat dirigida a joves majors de 12 anys que, disfressats en equips mixtos de quatre persones, hauran de
participar en un circuit en què jugaran a futbol, a tenis taula i a voleibol. Es poden apuntar fins al 30 de març a través del telèfon 600 34 71 65 o de l’usuari d’Instagram @puntaljove.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments