Inici Actualitat El CP Taradell aconsegueix un gran triomf contra el Shum i ja...

El CP Taradell aconsegueix un gran triomf contra el Shum i ja és segon a l’Ok Lliga Plata (3-6)

0
COMPARTIR

Valuosa victòria del Club Patí Taradell aquest dissabte a la pista d’un dels rivals directes per l’ascens, el Shum Frit Ravich. Els taradellencs, amb un gran partit, van guanyar per 3 a 6 i ja són segons a la classificació del grup nord de l’Ok Lliga Plata.

El partit sempre va portar color blanc-i-blau, ja que els taradellencs van anar sempre per davant en el marcador. Al minut 14 Víctor Crespo va fer el 0 a 1 de penal. L’alegria va durar molt poc, ja que en la jugada següent els locals feien l’empat a 1. Però, un minut més tard, Sergi Pla posava l’1 a 2 per al Taradell. Poc abans del descans Dani Rodríguez ampliava diferències. Amb 1 a 3 es va arribar a la mitja part.

A la represa, només començar el Shum va fer el 2 a 3. Però l’intent de remuntada va ser un miratge. Als 10 minuts Víctor Crespo feia el 2 a 4 i un minut més tard Albert Benito posava el 2 a 5. Tot i que es locals van marcar ràpid el tercer gol, no van ser capaços de fer més gols. A un minut pel final, Dani Rodríguez sentenciava amb el 3 a 6 definitiu.

Tres punts que situen el Taradell amb 37 punts en segona posició, empatats a punts amb el Vilafranca. El líder, el Sant Cugat, té 40 punts. Queden 4 jornades que seran disputadíssimes, ja que hi ha molts enfrontaments directes entre els 5 primers classificats que tenen opcions d’asencs. El líder, per exemple, ha de passar per Taradell a la penúltima jornada. De moment, aquest proper dissabte derbi taradellenc al Pujoló amb el CP Vic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments