Inici Actualitat La UD Taradell perd al camp de l’Argentona en un partit poc...

La UD Taradell perd al camp de l’Argentona en un partit poc afortunat (2-0)

0
COMPARTIR

Primera derrota del Segona Catalana de la UD Taradell a la segona volta. Els taradellencs han perdut per 2 a 0 al camp de l’Argentona, en un partit on han desaprofitat un penal a favor a la segona part. El Taradell presentava diverses baixes al partit, entre elles la del golejador Oriol Vila, lesionat.

El partit ha començat competit en els primers minuts, però al minut 14 els locals s’han avançat en un gol desafortunat pels taradellencs. A la sortida d’un córner han rematat de cap la pilota i quan Genís tenia la pilota blocada ha topat amb la inèrcia amb el pal i la pilota ha acabat al fons de la xarxa. El gol ha afectat als taradellencs que no han trobat claredat en les seves accions d’atac. Només un xut fluix d’Èrik i alguna centrada per la banda han portat cert perill. Els locals tampoc han arribat massa. Però al minut 41 en una jugada per l’esquerra, han trobat una ocasió que ha acabat en un xut que Genís ha rebutjat però la pilota ha caigut als peus d’un jugador local que ha afusellat fent el 2 a 0.

A la represa el Taradell ho ha intentat. Els locals només han avisat en una acció en els primers minuts. Però de mica en mica el Taradell ha anat arriscant per buscar l’empat. Al minut 20 ha arribat la jugada clau pilota posada a l’àrea i el porter s’ha endut per davant a Guillem Ventura a qui ha colpejat amb els punys a la cara. L’àrbitre ha assenyalat penal i expulsió del porter. Però no era la tarda dels taradellencs. Marc Orriols ha fallat el penal en dues ocasions, ja que l’àrbitre ha ordenat repetir el primer llançament perquè el porter s’havia avançat abans. Fins al final, els taradellencs han seguit insistint però sense massa oportunitats clares. Un xut de falta de Cirera una mica desviat ha estat l’ocasió més destacada.

Derrota dels taradellencs que es queden amb 31 punts a falta de 8 jornades pel final de lliga i amb la necessitat de seguir puntuant per assegurar la permanència matemàtica.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments