Inici Actualitat El Puntual proposa aquest divendres 1 d’abril un Carnaval esportiu per a...

El Puntual proposa aquest divendres 1 d’abril un Carnaval esportiu per a majors de 12 anys

0
COMPARTIR

Les inscripcions estan obertes per poder participar aquest proper divendres 1 d’abril al Carnaval esportiu de Taradell. Es tracta d’una iniciativa, que proposa El Puntal, adreçada als joves majors de 12 anys perquè passin una tarda esportiva.

La proposta planteja que hi hagi equips mixtes de 4 persones que vagin disfressades i puguin competir en un circuit esportiu amb diverses competicions esportives. Hi haurà tennis taula, futbol i voleibol. Començarà a les 5 de la tarda a l’exterior del pavelló municipal d’esports El Pujoló.

L’activitat és gratuïta i les inscripcions poden fer-les fins el 30 de març a través d’aquest ENLLAÇ.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments