Inici Actualitat Els alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès graven una cançó...

Els alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès graven una cançó a favor de la pau a Ucraïna

0
COMPARTIR

Els alumnes de 5è del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès han creat una cançó per posicionar-se a favor de la pau en el conflicte entre Ucraïna i Rússia. La cançó la van enregistrar als estudis de Ràdio Taradell fa uns dies, en el marc del projecte Compromesos.

El procés va comptar amb una primera part de redacció de la lletra de la cançó per posteriorment gravar-ho als estudis de Ràdio Taradell. Més endavant, van muntar un vídeo amb la cançó, que podeu visualitzar a sota.

A més aquest dijous al vespre la cançó es va emetre al programa Info-K, l’informatiu per als més menuts de TV3:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments