Inici Actualitat Dissabte hi haurà el canvi d’hora per adaptar-lo a l’horari d’estiu

Dissabte hi haurà el canvi d’hora per adaptar-lo a l’horari d’estiu

0
COMPARTIR

Durant la nit del dissabte 26 de març al diumenge 27 de març caldrà avançar els rellotges una hora per adaptar-los al nou horari d’estiu. Així, a les 2 de la matinada de diumenge caldrà avançar l’hora fins a les 3.

El canvi d’hora pretén aprofitar millor les hores de llum durant els mesos de primavera i estiu, ja que es fosc més tard. Pel que fa a l’estalvi d’energia que pot provocar, es calcula, segons l’Institut per a la Diversifcació i Estalvi de l’Energia, que només és d’un 5% a Espanya i la majoria fa referència a la indústria o il·luminació pública. De moment, no hi ha consens europeu sobre si es deixarà de fer el canvi d’horari.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments