Inici Actualitat Dissabte hi ha sessió informativa per constituir la junta rectora del Consell...

Dissabte hi ha sessió informativa per constituir la junta rectora del Consell Local per la República de Taradell

0
COMPARTIR
El Grup Impulsor del Consell Local per la República de Taradell començarà el procés de constitució de la Junta Rectora, pas necessari per esdevenir un Consell Local definitivament constituït. Aquest procés va quedar aturat en bona part per la pandèmia.
Així, aquest dissabte 26 de març a les 11:30 h. a la sala del mig del Centre cultural Costa i Font es farà una sessió informativa per als membres del Consell però oberta a tothom. S’explicarà com funciona el Consell Local, el procés de constitució de la Junta Rectora i de presentació de candidatures. Hi participarà Jordi Pesarrodona, vicepresident segon de la Mesa de l’Assemblea de Representants del Consell per la República.
L’objectiu és que tothom qui tingui interès en presentar candidatura podrà tenir la informació necessària per fer-ho.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments