Inici Actualitat L’Aplec de la Sardana de Taradell rebrà un dels Premis Capital de...

L’Aplec de la Sardana de Taradell rebrà un dels Premis Capital de la Sardana pels seus 75 anys

0
COMPARTIR

L’Agrupació Sardanista de Taradell serà guardonada aquest 2022 amb un dels premis Continuïtat, lliurats per la Confederació Sardanista de Catalunya. La relació de guardonats es va fer saber aquest dissabte en el marc de l’anunci de Balaguer com a Capital de la Sardana 2022. En concret, el reconeixement és pels 75 anys de l’Aplec de la sardana de Taradell.

El lliurament d’aquests Premis tindrà lloc el dia 17 de desembre a Balaguer. Els Premis Capital de la Sardana 2022 suposen un reconeixement per a persones, entitats i institucions que han desenvolupat una tasca de difusió i defensa de la sardana i la dansa tradicional. Són els guardons amb més prestigi i reconeixement del món de la sardana i la Comissió Capital de la Sardana és l’encarregada d’atorgar-los segons unes categories establertes després de recopilar, proposar i analitzar les diverses propostes presentades.

EL 75è Aplec de la Sardana de Taradell es va celebrar el passat 21 de juny de 2021. En aquest ENLLAÇ podeu recuperar l’article que vam fer sobre la història de l’Aplec. Una iniciativa cultural que va nèixer el 20 de juliol de 1947 al pla del Pujoló. Des de llavors l’Aplec s’ha celebrat ininterrompudament, fins i tot reinventant-se en els darrers anys de Covid.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments