Inici Actualitat El CP Taradell pateix però aconsegueix a Vilanova un triomf vital per...

El CP Taradell pateix però aconsegueix a Vilanova un triomf vital per les aspiracions d’ascens (3-4)

0
COMPARTIR

Victòria vital del Club Patí Taradell aquest dissabte a la pista del CP Vilanova. Els taradellencs van guanyar per 3 a 4 en un partit difícil, i van retallar posicions de cara a l’ascens. Ara mateix són tercers amb 34 punts, a 1 del segon el Shum i a 3 del líder el Sant Cugat. Falten només 5 jornades per acabar la lliga.

El partit va començar bé pel Taradell, ja que al minut 2 Pol Gallifa ja feia el 0 a 1. Tot i això, no va ser gens plàcid davant d’un equip que es juga la permanència. El Vilanova va poder empatar a l’equador del primer temps i un minut després va capgirar el marcador amb el 2 a 1. Abans del descans, aprofitant una falta directa a favor Sergi Pla va posar l’empat a 2. I pràcticament, mig minut després ell mateix feia el 2 a 3, resultat amb el qual es va arribar a la mita part.

El partit semblava posar-se molt de cara, quan als 2 minuts de la represa Albert Benito va signar el 2 a 4. Però en cap moment el Taradell va poder sentenciar. Als 5 minuts blava per Víctor Crespo i falta directa pels locals, que no van saber aprofitar. Però dos minuts després i a falta de 17 pel final, el Vilanova va marcar el 3 a 4, que obria totalment la incertesa en el partit. El Taradell va saber patir i resistir. El Vilanova va disposar d’una altra falta directa faltant 11 minuts, però tampoc va poder transformar la pilota aturada. Tot i els nervies, els taradellencs van aguantar l’avantatge i van sumar 3 punts vitals per mantenir intactes les opcions d’ascens.

La setmana vinent nou partit trascendental pel Taradell, que torna a jugar fora de casa i ho farà contra el segon classificat, el Shum.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments