Inici Actualitat La UD Taradell esgarrapa un punt in extremis contra la Unificació Santa...

La UD Taradell esgarrapa un punt in extremis contra la Unificació Santa Perpètua (2-2)

0
COMPARTIR

Empat a última i hora i remuntant del Segona Catalana de la UD Taradell aquest diumenge al migdia al camp de la Unificació Santa Perpètua. Els taradellencs, després d’una mala primera part, han acabat empatant a 2, tot i que perdien 2 a 0 a l’inici de la segona part.

Davant d’un rival directe per evitar el descens, els taradellencs han sortit molt malament. Als 7 minuts en una pilota penjada des de la dreta els locals han trobat el gol, quan Honda no ha pogut rebutjar de cap davant de 2 contraris. Amb 1 a 0, el Taradell ha continuat sense aparèixer. Només poc després del primer quart d’hora ha tingut una ocasió, quan en una falta directa Àngel Tisora ha xutat ras superant el salt de la defensa i el porter ha enviat a córner. Però han anat passant els minuts i els locals eren superiors i guanyaven la majoria d’accions disputades. Tampoc han tingut ocasions clares, però el Taradell donava sensació de poca fiabilitat. Només en els darrers minuts, Plade ha trobat Vila en una passada llarga i aquest ha estat a punt de superar el porter en una acció que se li ha anat complicant.

A la represa, el Taradell no ha tingut temps de reaccionar. Perquè en el primer minut en una passada llarga per la dreta, els locals han superat la sortida de Jona i Tek que arribava a treure la pilota, ha volgut controlar i ha patinat, i la pilota ha superat la ratlla de gol. El partit es posava complicadíssim amb el 2 a 0. Vila ha tingut una arribada en una pilota llarga, però el porter ha resolt la situació amb una bona acció. El Taradell ha fet canvis i ha arriscat amb tres davanters, canviant la disposició de l’equip, amb el debut del juvenil Oriol Sañé. I el premi ha arribat al minut 76. En una bona combinació al centre del camp, Bassas quan arribava a la frontal ha cedit a la seva dreta, i Coma amb un xut creuat ha superat el porter. El 2 a 1 encara ha donat més ales al Taradell. Al minut 89 ha arribat l’empat. Jugada per la dreta que ha arribat a Sañé que ha avançat i ha fet una centrada cap al segon pal, on Vila arribava i s’ha beneficiat que ni el defensa ni el porter han pogut arribar a la pilota, per empènyer la pilota de primeres cap al fons de la xarxa.

Tot i això, en el temps de descompte hi ha hagut encara arribades. Els locals han tingut una ocasió molt clara, que Jona amb una gran intervenció ha solventat. Al final empat a 2, un punt molt valuós, ja que és contra un rival directe i en un partit on tot semblava que el Taradell perdria. De moment, ja té 28 punts després de 20 jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments