Inici Actualitat El Dipòsit de can Costa estrena il·luminació vestint-se de lila

El Dipòsit de can Costa estrena il·luminació vestint-se de lila

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell va estrenar aquest dilluns al vespre la nova il·luminació, que permetrà que el dipòsit d’aigua de can Costa es pugui il·luminar sempre. Amb motiu del Dia Internacional de les Dones d’aquest dimarts 8 de març, el dipòsit es va il·luminar de color lila.

L’alcaldesssa Mercè Cabanas, en la inauguració de la il·luminació, va destacar que “és un símbol civil, que ha construït la societat civil i que des de qualsevol panoràmica del municipi anireu veient el dipòsit de can Costa” i recordar que “cooperant tots junts podem aconseguir una societat més justiva i equitativa”. La regidora d’Igualtat, Núria Arau, va explicar que en diferents dates i esdeveniments es va veure la necessitat d’il·luminar diferents espais, entre ells el dipòsit de can Costa.

La periodista Laia Miralpeix va desgranar els orígens i la història del dipòsit d’aigua de la fàbrica Costa i Font que es va començar a construir el 1942 i que compta amb cinc nivells i uns 30 metres d’alçada. També va explicar que pràcticament no es va fer servir mai el dipòsit perquè la part de tintoreria per la roba no es va acabar fent a Taradell, com era la idea inicial.

L’acte es va tancar amb la lectura del manifest institucional del Dia Internacional de les Dones per part de la pubilla de Taradell Núria Tuneu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments