Inici Actualitat El CP Taradell deixa escapar la victòria a la pista del Sant...

El CP Taradell deixa escapar la victòria a la pista del Sant Just (3-3)

0
COMPARTIR

Empat del Club Patí Taradell a la difícil pista del Sant Just aquest dissabte. Els taradellencs van sumar un punt davant del sisè classificat, en un partit on van tenir la victòria a tocar. Tot i deixar escapar dos punts, mantenen totes les opcions d’ascens. De fet, la lluita per pujar està molt disputada amb cinc equips separats només per 1 punt.

Ara mateix el CP Taradell té 30 punts i és quart. Hi ha tres equips per davant amb 31 punts. Per tant, les 7 jornades de lliga que queden seran disputadíssimes amb enfrontaments directes molt decisius. Per exemple, aquest proper dissabte el CP Taradell rep l’Alpicat, segon classificat.

Pel que fa al partit de dissabte, va començar bé pels taradellencs amb un gol de penal al minut 4 transformat per Víctor Crespo. A l’equador del primer temps Albert Benito feia el 0 a 2. I quatre minuts més tard Dani Rodríguez posava el 0 a 3. Però un gol a pocs segons pel descans, va posar dintre el partit els locals. Amb 1 a 3 es va arribar a la mitja part.

A la segona part el marcador no es va moure durant molts minuts. A 14 minuts pel final Dani Rodríguez podria haver sentenciat en una falta directa, però no va trobar la xarxa de gol. Quan faltaven 5 minuts, Víctor Crespo també va desaprofitar un penal. El Taradell va perdonar i va pagar-ho car. Un minut després el Sant Just escurçava diferències de penal. I a 12 segons pel final va arribar l’empat a 3, que va ser un gerro d’aigua freda. Fins i tot, en l’últim segon els locals van poder guanyar, quan van disposar d’una falta directa que no van aprofitar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments