Inici Actualitat La UD Taradell empata davant del Sant Julià en un derbi amb...

La UD Taradell empata davant del Sant Julià en un derbi amb poques ocasions (0-0)

0
COMPARTIR

Empat sense gols entre la UD Taradell i el Sant Julià aquest dissabte a la Roureda. El derbi ha estat molt igualat i amb poques ocasions clares de gol.

A la primera part hi ha hagut poc futbol i xuts molt desviats. Ni Taradell ni Sant Julià ha trobat amb facilitat la porteria rival en un primer temps amb pilotes llargues i poques complicacions per part dels dos equips. Jona ha hagut d’intervenir en els primers minuts en un xut creuat, però no ha tingut més feina que veure dos intents més massa creuats des de l’esquerra. El Taradell tampoc ha trobat massa ocasions. La més clara un xut desviat de Cirera i un intent fallit d’Èrik.

A la segona part ha continuat la mateixa dinàmica i cap equip ha estat capaç de desnivellar el marcador. Abans del quart d’hora Cirera ha tingut una bona ocasió en un xut creuat des de l’interior de l’àrea que ha obligat a una bona aturada del porter. El Sant Julià ha respost amb una centrada molt perillosa per l’esquerra que ha rebutjat a córner Tisora. Minuts després l’ha tingut Vila, en una centrada d’Èrik per l’esquerra que ha rematat de cap, però massa fluix i el porter ha desviat amb una bona intervenció. Anaven passant els minuts i cap equip trobava el gol i buscava aprofitar algun descuit. Al final, empat a zero i un punt més per als taradellencs que segueixen sumant per allunyar-se del descens. Ja sumen 27 punts a falta d’11 jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments