Inici Actualitat Taradell se solidaritza amb Ucraïna i demana la fi del conflicte

Taradell se solidaritza amb Ucraïna i demana la fi del conflicte

0
COMPARTIR
Foto: Ajuntament de Taradell

Desenes de persones es van concentrar aquest dimarts a les 7 de la tarda davant de l’Ajuntament de Taradell per demanar la fi del conflicte entre Ucraïna i Rússia. La convocatòria, consensuada entre les entitats Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, Xarxa d’Alcaldes i Alcadesses per la Pau, Associació Catalana de Municipis (ACM) i Federació de Municipis de Catalunya (FMC), es va fer a diversos municipis catalans.

La concentració a Taradell va servir per condemnar la invasió russa i demanar una solució pacífica i dialogada al conflicte. També es va mostrar solidaritat amb el poble ucraïnès, que està patint els atacs amb la lectura d’un manifest.

Cal destacar que a la botiga de Can Vilaró de Taradell es recullen aliments i material per enviar a Ucraïna, a través de l’OONG Sonrisas de Ucrania.

Foto: Ajuntament de Taradell
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments