Inici Actualitat La UD Taradell guanya al camp de Los Molinos i poc a...

La UD Taradell guanya al camp de Los Molinos i poc a poc va consolidant la categoria (1-2)

0
COMPARTIR

Triomf importantíssim del Segona Catalana de la UD Taradell aquest diumenge al camp de Los Molinos, un rival directe per evitar el descens. Els taradellencs, amb un partit molt seriós, han superat als locals per 1 a 2, amb dos gols d’Oriol Vila.

El Taradell ha merescut el triomf i ha fet un molt bon partit, donant poques opcions i oportunitats als locals. En canvi, el Taradell ha tingut les millors ocasions al primer temps. Sobretot, a l’equador quan Vila ha tingut un u contra u davant del porter, que aquest ha resolt treient un peu salvador. A la mitja hora, Orriols ha estat a punt de marcar en el llançament d’una falta que ha desviat un defensa.

A la represa, qui ho ha intentat ha estat Èrik en dues ocasions. Les dues han acabat en córner desviades per la defensa i el porter. Al quart d’hora en una recuperació, Vila ho ha provat amb un xut que ha tret el porter. I després de tant intentar-ho ha arribat el premi. Al minut 72, Vila ha fet el 0 a 1 en una passada profunda d’Àngel Tisora a l’esquena de la defensa, que aquest cop no ha desaprofitat el davanter taradellenc i màxim golejador de la lliga. L’alegria taradellenca, però, ha durat poc. Los Molinos ha empatat al cap de dos minuts en un llançament de falta directa, en el primer xut a porteria. Però en els últims minuts, ha arribat el gol de la victòria. Plade ha recuperat i ha cedit a Ventura que des de la dreta ha fet una centrada perquè Vila rematés de cap al fons de la xarxa. El Taradell ha aguantat el resultat i s’ha endut tres punts, per sumar-ne 26 i allunyar-se encara més del descens, a falta de 12 jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments