Inici Actualitat El CP Taradell supera el cuer i ja és segon a l’Ok...

El CP Taradell supera el cuer i ja és segon a l’Ok Lliga plata (4-6)

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell va recuperar aquest dissabte el partit de la 13a jornada contra el Raspeig, que en el seu moment va haver d’ajornar per la Covid. Els taradellencs van haver de suar per superar al cuer de l’Ok Lliga Plata, però amb el triomf se situen segons a un sol punt del líder, el Vilafranca.

El partit va començar malament pels taradellencs que amb un gol als 3 minuts ja van veure’s per darrere en el marcador. Als 12 minuts va arribar el segon dels locals. Però la reacció va arribar abans del descans amb dos gols quasi consecutius de Marc Soler i Sergi Pla, de falta directa. Amb empat a 2 es va arribar al descans.

A la represa, els taradellencs es van imposar. Primer Víctor Crespo, de penal, va fer el 2 a 3. Tres minuts després, però, en una blava que va veure Tino Molera, els locals podrien haver empatat en una falta directa que va aturar Albert Dalmau. I tot seguit, Pol Gallifa va fer el 2 a 4. Però el partit es va complicar pels taradellencs amb dos gols locals. Poc després del 2 a 4, Pol Gallifa va veure targeta blava i la falta directa va suposar el 3 a 4. I a 6 minuts pel final, el Raspeig va aprofitar un penal per posar l’empat a 4. Però dues accions a pilota aturada van acabar donant el triomf al CP Taradell. Segons després de l’empat, Víctor Crespo va anotar un penal posant el 4 a 5. I en els últims segons Dani Rodríguez va anotar una falta directa per situar el 4 a 6 definitiu.

A falta de 8 jornades els taradellencs tenen les màximes opcions per pujar de categoria. Aquest proper cap de setaman reben el Rivas Las Lagunas.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments