Inici Actualitat La Carnisseria Codina de Taradell obté el segon premi al 7è Concurs...

La Carnisseria Codina de Taradell obté el segon premi al 7è Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana 2022

0
COMPARTIR

Després de la menció especial que va obtenir el 2021, aquest dijous la Carnisseria Codina de Taradell s’ha endut el segon premi a la 7a edició del Concurs nacional de botifarra d’ou artesana 2022. Ho va fer en la categoria de botifarra d’ou tradicional.

A més, també va rebre una menció del jurat en la categoria de botifarra d’ou singular. El concurs està organitzat per la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers–Xarcuters. En total es premiaven tres categories: millor botifarra d’ou artesana tradicional, millor botifarra d’ou singular elaborada amb ingredients diversos, i millor farcit de carnaval.

El concurs estava obert a tots els carnissers i cansaladers artesans de Catalunya associats en algun dels Gremis de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters. Al concurs s’hi van presentar 71 botifarres d’ou (41 tradicionals i 30 singulars) i 7 farcits de carnaval. El jurat va puntuar els productes pel seu aspecte extern i intern, i també van avaluar el seu gust.

Cal recordar que la botifarra d’ou de Can Codina ja va ser reconeguda aquest 2021 al concurs ‘Fet a Osona, aliments excel·lents’, i que al 2018 van guanyar el segon Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments