Inici Actualitat Ja es poden presentar obres a la 20a edició del Premi literari...

Ja es poden presentar obres a la 20a edició del Premi literari Solstici de Taradell

0
COMPARTIR

La biblioteca Antoni Pladevall i Font, juntament amb la Comissió Premi Solstici, ha convocat la 20a edició del Premi Literari Solstici de Taradell. Les obres es poden presentar fins al 23 d’abril en format digital. S’han de presentar a través del formulari: taradell.cat/premisolstici.

Com és habitual, hi ha dues modalitats: prosa i poesia. I en total hi haurà tres categories: l’A Infantil-Premi Jordi Capell (fins a 12 anys fets al llarg del 2022); la B Juvenil (de 13 anys i fins a 17 anys fets al llarg del 2022) i la categoria C Adult (a partir de 18 anys fets al llarg del 2022). Però aquest any com a tema les categories A i B hauran de versar sobre ‘La nit de Sant Joan‘, mentre que els treballs de la categoria C han de començar amb la frase següent: ‘Res del que havia viscut els últims anys era comparable al que va passar aquell dia‘.

El jurat estarà format per Rosa Codina i Costa, Aniol Florensa i Tort, Montse Morcillo i Vivet, Marta Ramírez i Baró, Jesús Ramos i Santiago, Àlex Riera i González, Lluís Rovira i Masnou i Aleix Solà i Pascual.

La proclamació del veredicte i el lliurament de premis serà el dissabte 18 de juny a les 11 del matí a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Els premis són un lot de llibres pels guanyadors de la categoria A, un lector de llibres electrònics pels guanyadors de la categoria B, i 500 euros pels guanyadors de la categoria C, i 300 euros pels finalistes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments