Inici Actualitat La UD Taradell es fa forta a casa i supera la Torreta...

La UD Taradell es fa forta a casa i supera la Torreta (2-0)

0
COMPARTIR

Tres punts importantíssims pel Segona Catalana de la UD Taradell en el seu objectiu de mantenir la categoria. Els taradellencs van superar aquest dissabte a la tarda a la Torreta, un dels rivals de la part baixa, al camp de la Roureda.

El Taradell va fer un partit molt seriós i disciplinat per superar un equip que ho va posar molt difícil. Als primers minuts Èrik ho va intentar en un xut llunyà i Pau també va provar-ho des de fora de l’àrea. Els visitants, amb molt de ritme, buscaven la porteria rival, però van gaudir de poques ocasions. Al minut 22 en una errada en la passada, Èrik va robar la pilota i veient el porter avançat va fer un xut molt llunyà que es va convertir en l’1 a 0. Pocs minuts després, Èrik va tenir un arribada per l’esquerra a l’àrea però el seu xut per superar el porter, el va parar aquest enviant la pilota a córner. Podia haver estat el 2 a 0 i posteriorment la Torreta va tenir la seva millor oportunitat del partit. Va ser una pilota filtrada amb una passada des de la dreta, que el davanter va rebre en un extrem de l’àrea, però sense massa angle va treure un xut que Genís va poder desviar. El Taradell estava bé i en una arribada d’Orriols per l’esquerra va estar a punt de trobar un remat de Vila, que no va poder impacter bé la pilota. Amb 1 a 0 es va arribar al descans.

Al segon temps, els visitants van buscar amb més intensitat l’empat, però es van trobar amb un Taradell molt ben posicionat que van concedir molt poc. En canvi, els taradellencs podrien haver sentenciat. Primer amb un xut d’Èrik que entre el porter i el pal van evitar el gol. Més tard, ell mateix va robar una pilota però el seu xut va sortir fregant el travesser. I a l’equador del segon temps en una nova ocasió, la pilota es va estavellar al travesser. La incertesa en el marcador, però, va fer que el Taradell hagués de patir fins al final. La Torreta ho va intentar, però, d’arribades clares només va trobar un parell de centrades per l’esquerra que no van trobar rematador. Ja en el temps de descompte, Vila va controlar una pilota a la banda esquerra i va avançar per retallar cap a dins a la frontal de l’àrea i treure’s un xut que es va convertir en un golàs. Eren els últims instants de partit i l’eufòria va esclatar a la Roureda, en una nova jornada amb gran ambient a les graderies.

El Taradell suma ja 23 punts en la segona jornada de la segona volta i es consolida a la zona mitja de la classificació, abans de visitar el camp de Los Molinos, un altre rival directe.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments