Inici Actualitat Comencen les jornades de portes obertes als centres escolars de Taradell

Comencen les jornades de portes obertes als centres escolars de Taradell

0
COMPARTIR

Des d’aquest dissabte 12 de febrer es fan jornades de portes obertes als diferents centres escolars de Taradell. Hi ha dates diferents en funció dels centres, que repassem a continuació:

El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès ha estat el més matiner. I aquest dissabte al matí ja ha celebrat les primeres jornades de portes obertes, que es repetiran el 20 i 26 de febrer. Es fan de 10 del matí a 1 del migdia, amb cita prèvia personalitzada. Es pot demanar cita al telèfon  93 812 60 15, al mail centre@santgenis-santaagnes.org o per instagram a @escolasantgenis.

L’escola les Pinediques farà portes obertes el 19 de febrer per a l’edifici de Primària i el 26 de febrer per a l’edifici del parvulari. Es faran dos torns que començaran a les 10 i a les 11 del matí. També caldrà demanar cita prèvia a través de la web de l’escola o al telèfon 93 880 02 14. Cada tour durarà una hora aproximadament.

L’escola el Gurri realitzarà la jornada de portes obertes el dia 25 de febrer a la tarda i el dissabte 26 de febrer al matí. La cita prèvia es podrà reservar a través de la seva pàgina web perquè les visites es facin en diferents franges horàries.

A l’Institut de Taradell la jornada de portes obertes tindrà lloc el 26 de febrer al matí (10h i 11.30h). Es farà presencialment en hores assignades i en grups de 10 persones màxim. La reserva es pot fer en aquest enllaç.

Les jornades de portes obertes es fan abans que s’iniciï el procés de preinscripció amb l’objectiu d’informar les famílies perquè puguin escollir el més adequat per als seus fills.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments