Inici Actualitat El TT Mont-rodon guanya a la pista del Girbau Vic (3-4)

El TT Mont-rodon guanya a la pista del Girbau Vic (3-4)

0
COMPARTIR

Treballada victòria del TT Mont-rodon a la pista del Girbau Vic TT A per 3 a 4. Els taradellencs van començar guanyant els dos primers partits, i després d’assegurar el quart i guanyant 1 a 3 en Jaume i en Werner no van poder aconseguir guanyar els seus partits i van perdre per uns ajustats 2 a 3. S’arribava al dobles amb empat a tres al marcador on els del TT Mont-rodon es van imposar per 3 a 0 i es van poder endur el matx. Van jugar: Jordi Forcada (2,5), Jaume Cunill (1,5) i Werner Howad.

El TT Mont-rodon continua en la vuitena posició de la classificació amb 11 punts. Aquesta setmana l’equip rebrà la visita d’un sempre difícil TT Sant Hilari.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments