Inici Actualitat La UD Taradell perd clarament al camp del Caldes de Montbui (4-1)

La UD Taradell perd clarament al camp del Caldes de Montbui (4-1)

0
COMPARTIR

Derrota clara de la UD Taradell aquest diumenge al migdia al camp del Caldes, un dels equips de la part alta de la classificació a Segona Catalana. Els taradellencs no han tingut opció davant un equip que havia encarrilat el partit en la primera mitja hora de joc.

Als 5 minuts els locals ja han obert el marcador en una jugada per la dreta i amb passada l’esquena de la defensa taradellenca, que s’ha queixat de fora de joc. Els locals no han baixat la intensitat i han superat els taradellencs en totes les accions del primer temps. Al minut 21 en una pèrdua al mig del camp taradellenc, el Caldes ha muntat una acció ràpida que ha acabat en un nou 1 contra 1 davant de Jona fent el 2 a 0. I cinc minuts despres, en una acció similiar ha arribat el 3 a 0. El Taradell, molt superat, no ha tingut pràcticament ocasions, només una arribada perillosa poc després que ha acabat en un embolic dins l’àrea.

A la represa el Taradell ha millorat i ha disposat d’ocasions per empatar. Als 5 minuts Èrik ha disposat d’una oportunitat amb un xut creuat que el porter ha enviat a córner. El Taradell ha tingut més presència en atac. Èrik ha tingut una altra ocasió que ha resolt, de nou, el porter amb una bona intervenció. Els locals, però, han estat a punt de fer el quart en una acció aïllada i, finalment, han fet el 4 a 0 al minut 71. La insistència taradellenca ha acabat amb un penal a Èrik al minut 85, que ell mateix ha transformat per fer el 4 a 1 definitiu, en un partit fluix dels taradellencs.

El Taradell tanca la primera volta amb 19 punts i fora de les posicions de descens, l’objectiu que ha d’evitar el conjunt taradellenc. El proper diumenge visita el Cirera en l’inici de la segona volta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments