Inici Actualitat El CP Taradell torna a degustar el triomf davant de l’Olot (4-0)

El CP Taradell torna a degustar el triomf davant de l’Olot (4-0)

0
COMPARTIR

Victòria clara del Club Patí Taradell aquest dissabte a la tarda davant de l’Olot. Els taradellencs no van donar cap opció als visitants davant la seva afició al pavelló d’esports El Pujoló. Només cal lamentar la greu lesió de Xavier Crespo, que va patir una fractura de peroné i es perdrà el que resta de temporada.

El primer gol del partit, però, es va fer esperar fins a 8 minuts abans del descans, quan Pol Gallifa va obrir el marcador amb l’1 a 0. Amb aquest resultat tan curt es va arribar al descans. Els olotins van disposar d’una gran ocasió per empatar als 7 minuts de la represa en una falta directa posterior a una blava a Tino Molera. Però no la va aprofitar. Tres minuts després es va repetir el mateix. Falta directa per l’Olot i, de nou, error en l’execució. L’Olot va disposar d’una tercera falta directa per empatar, però tampoc ho va aprofitar. I tant perdonar, a falta de 8 minuts i mig va arribar el 2 a 0 pel Taradell, obra de Sergi Pla. El mateix jugador va veure blava mig minut després i va oferir a l’Olot de la quarta falta directa. Però tampoc la van aprofitar els visitants per marcar. I en la jugada següent Dani Rodríguez va sentenciar amb el 3 a 0. En els darrers cinc minuts Marc Soler va fer el definitiu 4 a 0.

El CP Taradell es manté en tercera posició a l’inici de la segona volta de competició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments