Inici Actualitat El Carnaval de Taradell 2022 s’ajorna un mes i es farà a...

El Carnaval de Taradell 2022 s’ajorna un mes i es farà a inicis d’abril

0
COMPARTIR

Ràdio Taradell ha decidit ajornar un mes el Carnaval 2022 de Taradell a causa del context de pandèmia. En principi estava previst per al 5 de març, però s’ha decidit ajornar-lo un mes per esperar que les dades i situació sanitària sigui més bona i propícia.

Així, el Carnaval 2022 es preveu celebrar-lo el dissabte 2 d’abril amb la rua de carrosses i comparses. Mentre que el Carnaval Infantil es faria l’endemà, el diumenge 3 d’abril (inicialment estava previst el 27 de febrer). La decisió s’ha pres després de consultar amb les colles participants habituals i amb ganes de recuperar la rua, que el 2021 es va haver de suspendre.

El 2 d’abril, tant la rua com el ball final seran a l’aire lliure, per adaptar-se a la situació sanitària i mesures preventives. També es modificarà el recorregut per evitar els carrers més estrets. A més, tothom (tant les persones disfressades com les que no) haurà de portar la mascareta si el seu ús continua sent obligatori.

Pel que fa al Carnaval Infantil, la voluntat és mantenir la rua que hi va haver fa dos anys i continuar amb un concert a Can Costa.

Aviat s’obriran les inscripcions de carrosses i comparses. El Carnaval de Taradell està organitzat per Ràdio Taradell, conjuntament amb l’Ajuntament de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments